Όταν ο Θεός! Δίνει! Ενα! Διαφυγή! Διαδρομή! – Πάρτε! Ο! Διαφυγή! Διαδρομή! Μην σκεφτείτε στο μυαλό σας ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος!

σκεφτείτε, τρόφιμα, ταξίδια, Άγγελοι, φιλοσοφία, χαίρεσαι, Όταν ο Θεός! Δίνει! Ενα! Διαφυγή! Διαδρομή! - Πάρτε! Ο! Διαφυγή! Διαδρομή! Μην σκεφτείτε στο μυαλό σας ότι υπάρχει, αποφάσεις, γάμος, διαφυγή, θυμηθείτε, κρίση, κακό, ομοφυλοφιλία

Όταν ο Θεός! Δίνει! Ενα! Διαφυγή! Διαδρομή! – Πάρτε! Ο! Διαφυγή! Διαδρομή! Μην σκεφτείτε στο μυαλό σας ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος!

1 και ο Κύριος φάνηκε σε αυτόν στις πεδιάδες του Mamre: και κάθισε στην πόρτα της σκηνής στη θερμότητα της ημέρας.

2 και σηκώνει τα μάτια του και κοίταξε, και, οι τρεις άντρες βρισκόταν δίπλα του: και όταν τους είδε, έτρεξε να τους συναντήσει από την πόρτα των σκηνών, και έβγαλε τον εαυτό του προς το έδαφος,

3 και είπε, ο Κύριός μου, αν τώρα έχω βρει χάρη στο θέαμα σας, να περάσω όχι μακριά, προσεύχομαι από τον υπηρέτη σου:

4 Αφήστε λίγο νερό, προσεύχομαι εσύ, να πάρει και να πλένετε τα πόδια σας και να ξεκουραστείτε κάτω από το δέντρο:

5 και θα φέρω ένα ψωμί ψωμιού, και η άνεση των καρδιών σας. Μετά από αυτό θα περάσει: για λοιπόν να έρθετε στον υπηρέτη σας. Και είπαν, έτσι, όπως είπατε.

6 και ο Αβραάμ έσπευσε στη σκηνή στη Σάρα και είπε, να καταστήσει έτοιμη γρήγορα τρία μέτρα λεπτού γεύματος, να το ζυμώσουν και να φτιάξουν κέικ στην εστία.

7 και ο Αβραάμ έτρεξε προς το κοπάδι και έλαβε ένα προσφορά μοσχαριού και καλό, και το έδωσε σε έναν νεαρό άνδρα. και έπεσε για να το ντύσει.

8 και πήρε το βούτυρο και το γάλα και το μοσχάρι που είχε ντυθεί, και το έβαλε μπροστά τους. Και βρισκόταν δίπλα τους κάτω από το δέντρο, και έτρωγαν.

9 Και το είπαν σε αυτόν, πού είναι η σύζυγος Sarah Thy; Και είπε, ιδού, στη σκηνή.

10 και είπε, σίγουρα θα επιστρέψω σε σένα σύμφωνα με τη στιγμή της ζωής. Και, η Sarah Thy σύζυγος θα έχει ένα γιο. Και η Σάρα το άκουσε στην πόρτα σκηνής, η οποία ήταν πίσω του.

11 Τώρα ο Αβραάμ και η Σάρα ήταν παλιά και καλά πληγεί σε ηλικία. και έπαψε να είναι με τη Σάρα μετά τον τρόπο των γυναικών.

12 Επομένως η Σάρα γέλασε μέσα στον εαυτό της, λέγοντας, αφού είμαι κερωμένος παλιά θα έχω ευχαρίστηση, ο Κύριός μου είναι επίσης παλιός;

13 Και ο Κύριος είπε προς τον Αβραάμ, γι ‘αυτό το Sarah γέλιο, λέγοντας, θα φέρει μια εγγύηση ένα παιδί, το οποίο είμαι παλιός;

14 είναι κάτι πολύ δύσκολο για τον Κύριο; Τη στιγμή που ορίζει ότι θα επιστρέψω σε σένα, σύμφωνα με τη στιγμή της ζωής και η Σάρα θα έχει γιο.

15 Στη συνέχεια, η Σάρα αρνήθηκε, λέγοντας, γέλασα όχι. γιατί φοβόταν. Και είπε, nay; Αλλά το έκαναν.

16 Και οι άνδρες αυξήθηκαν από εκεί, και κοίταξαν προς το Sodom: και ο Αβραάμ πήγε μαζί τους για να τους φέρει στο δρόμο.

17 και ο Κύριος είπε, θα κρύψω από τον Αβραάμ που το πράγμα που κάνω.

18 Βλέποντας ότι ο Αβραάμ σίγουρα θα γίνει ένα μεγάλο και ισχυρό έθνος, και όλα τα έθνη της γης θα είναι ευλογημένοι σε αυτόν;

19 Γιατί τον γνωρίζω, ότι θα διοικεί τα παιδιά του και το νοικοκυριό του μετά από αυτόν, και θα διατηρήσουν τον τρόπο του Κυρίου, να κάνουν δικαιοσύνη και κρίση. ότι ο Κύριος μπορεί να φέρει στον Αβραάμ ότι τον μίλησε.

20 και ο Κύριος είπε, επειδή η κραυγή της Sodom και η Gomorrah είναι μεγάλη, και επειδή η αμαρτία τους είναι πολύ θλιβερό.

21 Θα πάω τώρα, και να δω αν έχουν κάνει εντελώς ανάλογα με την κραυγή του, η οποία έρχεται σε μένα. Και αν όχι, θα το ξέρω.

22 Και οι άντρες γύρισαν τα πρόσωπά τους από εκεί και πήγαν προς τη Sodom: αλλά ο Αβραάμ στάθηκε ακόμα πριν από τον Κύριο.

23 και ο Αβραάμ έφτασε κοντά, και είπε, θα ξοδέψει και να καταστρέψει και τους δίκαιους με τους κακούς;

24 Peradventure Υπάρχουν πενήντα δίκαιοι μέσα στην πόλη: Wilt thou να καταστρέψετε και να μην διαθέσετε τη θέση για τους πενήντα δίκαιους που υπάρχουν;

25 που να είναι μακριά από τη σένα που πρέπει να κάνετε μετά από αυτόν τον τρόπο, να σκοτώσουν τους δίκαιους με τους πονηρούς: και ότι οι δίκαιοι πρέπει να είναι όπως οι κακοί, που δεν είναι μακριά από σένα: δεν θα γίνει ο δικαστής όλων των γη;

26 Και ο Κύριος είπε, αν βρω σε Sodom πενήντα δίκαιη μέσα στην πόλη, τότε θα διαλέξω όλο το μέρος για το χοιρομητέρα τους.

27 και ο Αβραάμ απάντησε και είπε, ιδού τώρα, έχω πάρει επάνω μου να μιλήσω προς τον Κύριο, το οποίο είμαι αλλά σκόνη και η στάχτη:

28 Peradventure Δεν θα στερούνται πέντε από τους πενήντα δίκαιους: θα καταστρέψει όλη την πόλη για την έλλειψη πέντε; Και είπε, αν βρω εκεί σαράντα και πέντε, δεν θα το καταστρέψω.

29 και τον μίσησε ακόμα και είπε, είπε, ο αναδρομικός θα υπάρχει σαράντα εκεί. Και είπε, δεν θα το κάνω για χάρη του σαράντα.

30 Και του είπε, ας αφήσουμε τον Κύριο να θυμώνει, και θα μιλήσω: η κατάταξη εκεί θα βρεθεί τριάντα εκεί. Και είπε, δεν θα το κάνω, αν βρω τριάντα εκεί.

31 Και είπε, ιδού τώρα, έχω πάρει επάνω μου να μιλήσω προς τον Κύριο: η κατάταξη θα βρεθεί είκοσι εκεί. Και είπε, δεν θα το καταστρέψω για το είκοσι.

32 Και είπε: Ας μην είναι ο Κύριος θυμωμένος, και θα μιλήσω ακόμα, αλλά αυτή τη φορά: Θα βρεθεί εκεί η περιπέτεια δέκα. Και είπε, δεν θα το καταστρέψω για δέκα.

33 Και ο Κύριος πήγε στον δρόμο του, μόλις έφυγε από την επικοινωνία με τον Αβραάμ · και ο Αβραάμ επέστρεψε στη θέση του.

Κεφάλαιο 19

1 Και ήρθαν δύο άγγελοι στο Σόδομ το βράδυ. Και ο Λωτ καθόταν στην πύλη του Σόδομ: και ο Λωτ τα είδε να σηκωθεί για να τους συναντήσει. και υποκλίθηκε με το πρόσωπό του προς το έδαφος.

2 Και είπε: Δες τώρα, κύριέ μου, παρακαλώ, σε προσεύχομαι, στο σπίτι του υπηρέτη σου, και καθυστερήσεις όλη τη νύχτα, και πλένεις τα πόδια σου, και θα σηκωθείς νωρίς, και θα προχωρήσεις. Και είπαν: Όχι. αλλά θα μείνουμε στο δρόμο όλη τη νύχτα.

3 Και τους πίεσε πολύ. και στράφηκαν σε αυτόν και μπήκαν στο σπίτι του. και τους έκανε γιορτή, και έψησε άζυμο ψωμί, και έφαγαν.

4 Αλλά πριν ξαπλώσουν, οι άνδρες της πόλης, ακόμη και οι άνδρες του Σόδομ, περπάτησαν το σπίτι γύρω, τόσο γέροι όσο και νέοι, όλοι οι άνθρωποι από κάθε τρίμηνο

5 Και κάλεσαν στον Λωτ και του είπαν: Πού είναι οι άντρες που ήρθαν σ ‘εσένα απόψε; φέρετέ τα σε εμάς, για να τα γνωρίζουμε.

6 Και ο Λωτ βγήκε στην πόρτα σε αυτούς, και έκλεισε την πόρτα μετά από αυτόν,

7 Και είπε, σας προσεύχομαι, αδελφοί, μην κάνετε τόσο άσχημα.

8 Δες τώρα, έχω δύο κόρες που δεν γνώριζαν τον άνθρωπο. Επιτρέψτε μου, σας προσεύχομαι, να σας φέρω, και να τους κάνετε όπως είναι καλό στα μάτια σας: μόνο σε αυτούς τους άντρες δεν κάνουν τίποτα. γιατί λοιπόν ήρθαν κάτω από τη σκιά της στέγης μου.

9 Και είπαν: Σταθείτε πίσω. Και είπαν ξανά: Αυτός ο συνάδελφος μπήκε για να μείνει, και θα πρέπει να είναι δικαστής: τώρα θα χειριστούμε χειρότερα μαζί σου, παρά με αυτούς. Και πίεσαν τον άνθρωπο, ακόμη και τον Λωτ, και πλησίασαν για να σπάσουν την πόρτα.

10 Αλλά οι άνδρες έβαλαν το χέρι τους, και τους έσυραν τον Λωτ στο σπίτι, και έκλεισαν στην πόρτα.

11 Και χτύπησαν τους άντρες που ήταν στην πόρτα του σπιτιού με τύφλωση, τόσο μικροί όσο και μεγάλοι: για να κουραστούν για να βρουν την πόρτα.

12 Και οι άντρες είπαν στον Λωτ, πέραν; γαμπρός, και οι γιοι σου, και οι κόρες σου, και ό, τι έχεις στην πόλη, βγάλτε τους από αυτό το μέρος:

13 Επειδή θα καταστρέψουμε αυτόν τον τόπο, γιατί η κραυγή τους είναι μεγάλη, μπροστά στο πρόσωπο του Κυρίου. και ο Κύριος μας έστειλε για να το καταστρέψουμε.

14 Και ο Λωτ βγήκε, και μίλησε στους γαμπρούς του, που παντρεύτηκαν τις κόρες του, και είπε: Πήγαινε, βγάλτε από αυτό το μέρος · γιατί ο Κύριος θα καταστρέψει αυτήν την πόλη. Αλλά φαινόταν σαν να χλευάζει τους γαμπρούς του.

15 Και όταν σηκώθηκε το πρωί, τότε οι άγγελοι έσπευσαν τον Λωτ, λέγοντας: Σηκωθείτε, πάρτε τη γυναίκα σας και τις δύο κόρες σας, που είναι εδώ. μήπως θα καταστραφείτε στην ανομία της πόλης.

16 Και ενώ καθυστερούσε, οι άντρες κράτησαν το χέρι του, και το χέρι της συζύγου του, και το χέρι των δύο θυγατέρων του. Ο Κύριος είναι ελεήμων γι ‘αυτόν: και τον έφεραν έξω, και τον έβαλαν χωρίς την πόλη.

17 Και όταν τους έφεραν έξω στο εξωτερικό, είπε, Αποδράστε για τη ζωή σας. Μην κοιτάς πίσω σου, ούτε μείνε σε όλη την πεδιάδα. δραπετεύστε στο βουνό, για να μην καταναλώσετε.

18 Και τους είπε ο Λωτ: Ω, όχι, Κύριέ μου:

19 Δες τώρα, ο δούλος σου βρήκε χάρη στα μάτια σου, και μεγεθύνεις το έλεός σου, το οποίο σου έδειξες για να σώσεις τη ζωή μου. και δεν μπορώ να ξεφύγω στο βουνό, για να μην με πάρει κάποιο κακό και να πεθάνω:

20 Δες τώρα, αυτή η πόλη πλησιάζει για να φύγει και είναι μικρή: Ω, άσε με να φύγω από εκεί, (δεν είναι μικρή;) και η ψυχή μου θα ζήσει.

21 Και του είπε: Δες, σε δέχτηκα και για αυτό το πράγμα, ότι δεν θα ανατρέψω αυτήν την πόλη, για την οποία μίλησες.

22 Βιάσου, ξεφύγεις από εκεί. γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέχρι να έρθεις εκεί. Επομένως το όνομα της πόλης ονομάστηκε Zoar.

23 Ο ήλιος ανατέθηκε στη γη όταν ο Λωτ μπήκε στο Ζωάρ.

24 Τότε ο Κύριος έβρεξε πάνω στον Σόδομ και στον Γομόρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο από τον ουρανό.

25 Και ανέτρεψε αυτές τις πόλεις, και όλη την πεδιάδα, και όλους τους κατοίκους των πόλεων, και ό, τι μεγάλωσε στο έδαφος.

26 Αλλά η σύζυγός του κοίταξε πίσω από πίσω του, και έγινε στύλος αλατιού.

27 Και ο Αβραάμ σηκώθηκε νωρίς το πρωί στον τόπο όπου στάθηκε μπροστά στον Κύριο:

28 Και κοίταξε προς τα Σόδομα και τον Γόμορρα, και προς όλη τη γη της πεδιάδας, και έβλεπε, και, λοιπόν, ο καπνός της χώρας ανέβηκε καθώς ο καπνός ενός φούρνου.

29 Και όταν ο Θεός κατέστρεψε τις πόλεις της πεδιάδας, ο Θεός θυμήθηκε τον Αβραάμ και έστειλε τον Λωτ από τη μέση της ανατροπής, όταν ανέτρεψε τις πόλεις στις οποίες κατοικούσε ο Λωτ.

– Genesis 18 και Genesis 19: 1-29 (KJV)

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με άλλα σημαντικά θέματα
κάντε
κλικ εδώ:👇https://1reward.wordpress.com/archives/

Ευχαριστώ για την καλοσύνη των γραφικών σχεδιαστών / φωτογράφων / μουσικών / τραγουδιστών / συνεργατών παραγωγής βίντεο, μεταφορτωτών και προσωπικού ιστότοπου:
https://pixabay.com/vectors/consumer-trapped-consumption-47205/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.